Az alábbiakban részletesen, képekkel illusztrálva szövegesen is közöljük elégedett vásárlónk videóban elmondott vevői véleményét.

” … Először megcsináltuk a házban benn az egyik szobát, az nagyon rosszul nézett ki, penészes volt, hideg volt, nyirkos volt, az előszobát, a wc-rész nagyon rossz volt. A belső festést a Protektor hőszigetelő festékkel végrehajtottuk, utána teljesen jó lett, penészmentes lett és egy melegebb érzetet is adott. Ez volt az első festés, ez december elején történt, tehát egy telet már végigbírt, és utána tavasszal megcsináltuk a háznak a külső festését végig körben….”

További képek az előkészítésről itt tekinthetők meg (kérjük kattintson rá):

A Protektor homlokzati bevonat felhordásáról is készült pár kép.
Az alábbiakban ezeket is meg lehet tekinteni.

További képek a festésről itt tekinthetők meg (kérjük kattintson rá):

“… Azóta nyáron hűvösebb érzete van a lakásnak belülről. Illetve ami még fontos, a 2 kutya miatt, hogy ugye kint járnak a piszkos mancsukkal, és gyakorlatilag teljes mértékben le lehet mosni a falat vegyszeres folyadékkal és teljesen eltávolítjuk a mocskot. … ”

További képek az elkészült  épületről itt tekinthetők meg (kérjük kattintson rá):

 

Katz Tamás

Budapest – Zugló

Columbus utca

További referencia elérhetőségek kérésre

A fenti referenciát az alábbi helyen találhatja meg:


Nagyobb térképre váltás

Önnek is lehet Protektor bevonat a házán! Tudja meg, mennyibe kerülne!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Budapest – Zugló, Columbus utca – Protektor kültéri, beltéri és penészmentesítő referencia