Debrecen – Hajdú Bihar megye – Protektor kültéri és beltéri hőszigetelő bevonat referencia

Miért a Protektor hőszigetelő bevonatot választották?

„ … A hagyományos hőszigetelés és a Protektor hővisszaverő festék között gondolkodtam sokáig. Nem akartam becsomagolni, bedunsztolni a házunkat, ezért döntöttünk végül is a Protektor kerámiafesték mellett. Azért is döntöttünk végül is a Protektor mellett mert házunk nyáron nagyon átforrósodott, és ez ellen is akartunk valamit tenni. A forgalmazó szerint a kerámiatartalom visszaveri a hőt, így nem melegszik annyira át az épület. Komplett rendszert vásároltunk meg, a házunk falai kívül és belül is le lettek festve a Protektor festékkel.

További képekért kattintson a kis képekre:

Mi tapasztaltak a felhordás során?

” … Amit tapasztaltunk a festés során, hogy állagra már egy jóval sűrűbb mint a hagyományos festékek, amelyekkel eddig találkoztunk. Jól festhető, nagyon jól fed, már első körben szinte tökéletes takarást biztosított. A festő is meg volt lepődve, mondta is hogy ilyen anyaggal még nem találkozott. Nagyon hamar megszáradt és kellemes rugalmas tapintása van. … ”

Hogy vannak megelégedve a Protektor festékkel?

” … A festék után azt tapasztaltunk, hogy nagyon könnyen tisztítható. A ház fala a legnagyobb melegben sem forrósodik fel, ha rátettük a kezünket, éreztük, hogy hűvösebb mint egy le nem festett felület. A házban érezhetően hűvösebb volt mint festés előtt.  Amit még tapasztaltunk, hogy nagyon jó vízlepergető a festék, eső után szinte azonnal csont záraz volt. Télen érezhetően melegebb lett a szobában, előfordult, hogy a szoba ajtót, amit korábban mindig becsuktunk a meleg miatt ki kellett nyitni. … ”

További képekért kattintson a kis képekre:

 

Tárnok Ferenc

Debrecen

Hajdú Bihar megye

 

További referencia elérhetőségek kérésre

[clear]Kérjen azonnali árkalkulációt saját házára vonatkozóan!

Scroll to Top