Nagyobb térképre váltás

Miért a Protektor hőszigetelő bevonatrendszert választotta? Szerettem volna valamilyen hőszigetelést csinálni kívülről az épületen, keresgéltem, milyen lehetőségek vannak erre. Végül a Protektor kültéri hőszigetelő festéket gondoltam jónak.

Hogy történt a Protektor hőszigetelő bevonat alkalmazása? 2010-ben történt a felújítás, festés előtt végig lett ellenőrizve a falfelület, hogy a vakolat nincs-e meglazulva, és a nagyobb repedéseket, amik 2-3 mm-nél szélesebbek voltak, azokat leglettelték. A festék a Protektor szakembereinek javaslata alapján 2 rétegben került a falra. Volt egy hígítottabb állapot és egy töményebb, a felvitelhez hengert használtunk. A felhordás során semmi gond nem volt, nagyon egyszerűen és gyorsan ment. Amikor készen lett, az volt az első  tapasztaltuk, hogy szép lett a ház.

Mi a véleménye a Protektor hőszigetelő bevonatról, mit tapasztalt? Meg vagyok elégedve a Protektor festékkel, bár bevallom, hogy nincs összehasonlítási alapom, nem tudom milyen volt a fűtés és az épület hőmegtartó képessége előtte, hiszen amikor odaköltöztem, azonnal lefestettem a házat. Mindenesetre egyelőre tetszik a dolog, tényleg nem koszolódik, nem reped és a hővisszatartó képessége is érezhető.

A felújított épületről készült összes képet itt tudjuk megtekinteni:

Volszky Géza – Érd (Pest megye)

Ismerje meg ennek a fantasztikus hőszigetelő bevonatnak az árát:

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Érd – Pest megye – családi ház