Mi a véleménye a Protektor hőszigetelő festékről?

“… Mint kivitelező, aki használom, az a véleményem, hogy nagyon jó ez az anyag. A háztulajdonosoktól is, akiknél a Protektor festékkel dolgoztam, eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptam. Amiben egyedülállónak találtam a Protektor festéket, az a szemmel láthatóan rendkívül magas kerámiatartalom, ami biztosítja kivételes hatékonyságát. Egyébként ezt a magas kerámiatartalmat jól mutatja a festék sűrűsége is. A kiadóssága , fedő- és tapadóképessége nagyon jó, érezhető, hogy kevesebbet kell fűtésre költeni … ”

További képek az épületről itt tekinthetők meg (kérjük kattintson rá):

További képek az épületről itt tekinthetők meg (kérjük kattintson rá):

 

Lovkó  István – Kivitelező

(Nagykanizsa)

Zala megye


Nagyobb térképre váltás

Ön közös képviselő, kivitelező vagy egy érdeklődő lakó? Kérje tájékoztató jellegű árajánlatunkat társasházi felületekre!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Nagykanizsa – Zala megye – Protektor hőszigetelő bevonat, társasházi referencia