Nagyobb térképre váltás

Miért a Protektor hőszigetelő fabevonatot választotta?

A gerendaházunkat le kellett festeni, és olvastam az interneten, hogy a Protektor festék mennyire jó, tartós és még hőszigetel is, ezért ezt alkalmaztuk.

Képek a felújítás előtti állapotról (kattintson a képre):

Hogyan történt az alkalmazása?

A fafelületeket lecsiszolták teljesen a nyers fáig, hogy a régi elkopott, megrepedezett festékréteget eltávolították. A megtisztított fafelületre először az alapozót festették fel, majd szórással kér rétegben a Protektor hőszigetelő fabevonatot.

Képek a felújítás utáni állapotról (kattintson a képre):

Mi a véleménye a Protektor hőszigetelő fabevonatról?

A felújítás 2010-ben történt, azóta is meg vagyok elégedve a Protektorral. Bár nem tudom azt mondani, hogy csak a festék miatt, mert függönyöket és térelválasztó függönyöket is raktunk fel, de lényegesen kevesebb lett a fűtésszámla. A falfelületen nem lehet tapasztalni semmilyen elváltozást, azt viszont egyből észrevettük, hogy könnyen tisztítható.

Manhertz István – Pilisszentlászló

A referencia vélemények vevőink szubjektív véleményt tükrözi. A referenciavéleményeket telefonos és személyes beszélgetések alapján állítottuk össze, azokon minimális módosításokat végeztünk.

Önnek is problémát okoz fafelületei rendszeres karbantartása? Tudja meg mennyiből oldhatja meg hosszú távra a Protektor fafestékkel!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Pilisszentlászló – Pest megye: fabevonat referencia