Az alábbiakban részletesen, képekkel illusztrálva szövegesen is közöljük elégedett vásárlónk videóban elmondott vevői véleményét.

” … Mátyás Györgynek hívnak. Sárospatakon vagyunk. Az épület egy több lakásos társasház, amelynek két lakását újítottam fel a Protektor hőszigetelő festékkel. A ház legrégebbi szárnya 1780-ban épült. Folyamatosan építették elődeim, ahogy változtak a családméretek változott a ház jellege. … ”

” … Ettől a festéktől azt vártam, hogy télen kicsit melegebb legyen a lakásban, nyáron pedig hűvösebb. … ”

” … Tavasszal festettem le és azt tapasztalom, hogy télen, akkor is ha nincs fűtés a szobában melegebbnek érzem. Nyáron pedig azt tapasztaltam, hogy a padlásszobában a jó meleg nyár ellenére hűvösebb tudott maradni. Mindenkinek ajánlom. … ”

Mátyás György

Sárospatak

Borsod Abaúj Megye

 

 


Nagyobb térképre váltás

Tudja meg az árát most ennek az innovatív hőszigetelő bevonatnak!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Sárospatak – BAZ megye – Protektor kül és beltéri bevonatrendszer