Sonthofen – Németország – Fogadó – Protektor kültéri festékkel

Sonthofen - Németország - Fogadó

A falfelület meglévő különleges struktúráját teljes mértékben megőrizte a Protektor hőszigetelő festékbevonat. Sima és érdes felületen egyaránt ki tudja fejteni hatását, és hosszú távon biztosítja az esztétikus felületet. Különleges összetétele miatt a Protektor bevonat öntisztuló, tisztítható felületet képez, amin nem keletkeznek hajszálrepedések, így évekig, sőt akár évtizedekig olyanok maradnak a falak, mintha frissen lennének festve. Ez egy olyan beruházás, ami többszörösen megtérül az évek alatt, az előzőleg említett tulajdonságok mellett ez volt a fő szempont, ami miatt a megrendelő a Protektor festék mellett döntött.

 

Sonthofen - Németország - Fogadófestett fala

A tulajdonos a későbbi megkeresésemre beszámolt a tapasztalatairól. Jelezte, hogy tapintásra a legnagyobb hőségben is hűvösebb volt a falfelület, mint az előző években, és az épület belső levegője sem melegedett át nyáron olyan mértékben, mint festés előtt. Ennek nem csak a megrendelő, hanem a fogadó szállóvendégei is örültek, többen jelezték felé, hogy élmény a kinti nagy melegből a kellemesen hűvös épületbe belépni. A tulajdonos mind rögtön a festés után, mind hosszabb idő elteltével maximálisan meg volt elégedve, sőt, elégedettségét az is alátámasztja, hogy környezetében ajánlotta is a Protektort, és példáját már több ismerőse is követte. Mára már ők is a Protektor festéket használók terebélyes és elégedett táborát gyarapítják.

Thomas Fischer

Festő mester

Németország – Sonthofen

 

További referencia elérhetőségek kérésre

Tapasztalja meg Ön is a Protektor áldásos hatását! Kérje személyre szabott automatikus kalkulációnkat a lenti adatok kitöltésével!

Scroll to Top