Az alábbiakban részletesen, képekkel illusztrálva szövegesen is közöljük  a hővisszaverő bevonat videóban elmondott előnyös tulajdonságait.

Hagyományos festékkel festett homlokzat esetén láthatóak a felületi sérülések, felhólyagosodások.

Azért, hogy az ilyen elhasználódott homlokzatokat helyrehozzuk, nagynyomású tisztítóval letisztítottuk.

Utána, protektor mélyalapozóval lealapoztuk és az egyedülálló Protektor hőszigetelő festékkel kétszer bevontuk.

Nagyobb képek a festés előttről itt tekinthetők meg (kérjük kattintson rá):

Ha megnézzük a Protektor hőszigetelő festékkel lefestett felület és alaposan meg dörzsöljük a felületet nincs lehorzsolódás, rugalmas védőbevonatot képez a felületen.

Ha még egyszer megnézzük a Protektor hőszigetelő festékkel és a hagyományos homlokzati festékkel kezelt felületet a különbség szembetűnő.

Nagyobb képek a festés utánról itt tekinthetők meg (kérjük kattintson rá):

A Protektor hőszigetelő festékkel festett homlokzat úgy néz ki évekig, mintha most festették volna.

Thomas Fischer

Festő mester

Németország – Sonthofen

 

További referencia elérhetőségek kérésre


Nagyobb térképre váltás

Fedezze fel ennek a varázslatos festéknek az árát!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Sonthofen – Németország – Protektor kültéri falfesték