Társasházak hőszigetelés, homlokzatfelújítása kerámiás bevonattal

Társasházak hőszigetelése? A kerámia bevonat lehet a megoldás!

A hőszigetelés hiányosságai nem csak a családi házakban élők számára jelentenek problémát, hanem azoknak is, akik társasházban töltik mindennapjaikat. Az ingatlan méreténél fogva azonban sokszoros megfontolást igényel az, hogy milyen megoldás lenne az ideális a hőszigetelés problémájára.

Ha közös képviselőként megunta, hogy

 • a hőszigeteléssel foglalkozó cégek csillagászati összegeket adnak meg árajánlatként
 • a rendelkezésre álló anyagiak vajmi kevésnek bizonyulnak ahhoz, hogy a hagyományos hőszigetelő rendszerre essen a választás
 • a lakók megoldásra várnak, és alacsonyabb fűtési költségeket céloznának meg
 • ha a  klasszikus habosított hőszigetelést nem preferálja, akkor a Protektor hőszigetelő bevonat lehet az ideális választás!

A ma már hazánkban is kiváló eredményekkel használt hőszigetelő festék használatával egyszerűen, gyorsan és megfizethető áron valósítható meg a hőszigetelés.

A Protektor homlokzati hőszigetelő festék 12 fontos előnye

 1. Nincs szükség költséges állványozásra, hiszen alpintechikával felvihető a homlokzatra.
 2. Jelentős összegek megspórolhatóak, és nem csak az állványozás elkerülésével, hanem a hőszigetelő táblákkal való munkavégzés szükségtelenségének köszönhetően is.
 3. Takarékosság az anyagköltség tekintetében.
 4. A hőszigetelő falfesték előnyei nem csak a téli fűtési időszakban mutatkoznak meg, hanem nyáron is kellemes belső mikroklíma érhető el segítségével, klíma használata nélkül.
 5. A hagyományos szigetelő rendszerekkel szemben biztosítja a falak szellőzését, ezzel elkerülve a páralecsapódást, a nedves falakat és az egészségügyi kockázatokat is magában hordozó penészesedést.
 6. VOC tartalma 0%, így semmiféle káros anyagtól nem kell tartani használatával.
 7. Míg a táblás szigetelések éghetőek, addig a hőszigetelő Protektor festékből nem keletkeznek lehulló részek, mérgező gázok és nem táplálja az a tűz terjedését.
 8. A kártevőknek esélyük sincs a festék rongálására.
 9. A rugalmas bevonaton biztosan nem keletkeznek repedések, így hosszú éveken át kiváló állapotban marad.
 10. A festék felületéről a szennyeződések egyszerűen lemoshatóak.
 11. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, a nedvességnek és az erős napsugárzásnak.
 12. A Protektor használatával, valamint annak időtálló minőségével az ingatlan értéke is növekszik

A Protektor kültéri hőszigetelő bevonatról, itt tud továbbiakat megtudni >>

Nanotechnológia épületek hővédelmére

A Protektor hőszigetelő bevonatrendszer kiváló teljesítményét nem másnak köszönheti, mint az alkalmazott nanotechnológiának. A festékben apró kerámiagömbök vannak, amelyek védik az épületet a nyári felmelegedéssel szemben, télen pedig megakadályozzák, hogy a meleg távozzon az ingatlanokból. Hasonló elvet a NASA* is alkalmazza űrsiklóinak felületén, melynek esetében különösen fontos, hogy a légkörbe való visszatéréskor védve legyen a jármű a felmelegedéssel szemben.

A Protektor hőszigetelő bevonat egyébként olyan speciális kötőanyagot is tartalmaz, amely szárazon tartja a falakat, vagyis kiengedi a nedvességet, de visszafelé már nem engedi azt bejutni. Mivel gondoskodik a falak szárazon tartásáról, így a repedésektől, a nedvességtől, az algák és mohák megtelepedésétől biztosan nem kell tartani. A rugalmas bevonat gondoskodik arról, hogy a hőingadozás miatt se alakuljon ki semmilyen repedés a felületen.

Az egyszerűen felvihető homlokzati hőszigetelő festék hagyományos festési eljárásokkal felvihető a felületre, és állványozás nélkül, alpintechnikával megoldható a felújítás. A gyors és hatékony munkálatnak köszönhetően nem fogja az épület lakóit hosszasan zavarni a hőszigetelés megvalósítása, viszont annak előnyeit éveken át élvezhetik az ingatlanok tulajdonosai.

Tudja meg mennyibe kerül, pár adat megadása után egy komplett árajánlatot küldünk Önnek:

 

* A bevonatot nem a a NASA fejlesztette. A kerámiagömbhöz hasonló alapanyagot használt hővédelemre.

Scroll to Top