Kaposvár – Somogy megye – Protektor kültéri falfesték referencia

Miért választották a Protektor festéket?

” … Mint építész is, nem csak mint egyéni felhasználó, tudom ajánlani a Protektor festéket, nagyon jó festék. A kültéri változatát használtuk, ami megoldást jelentett a hőszigetelési problémánkra, ugyanis a századeleji épületnek, amit lefestettünk vele, olyan a kialakítása, olyan párkányzata van, hogy azt más módon nem lehetett hőszigetelni, csak ezzel a festékkel volt megoldható. … ”

Hogyan történt a Protektor hőszigetelő bevonat alkalmazása?

” … A homlokzatvakolat színezetlen kőpor volt, a festést megelőzte vakolatsimítás, ami Baumit Finom Vakolattal (külső) történt, glettelés, amihez Weber 742 glettet, vagy Rigips homlokzati glettet (fehér) használtunk. Az előkészítési munkálatokat alapozás követte, majd az első réteg festék került felhordásra (ecsettel). A festék színezésére a JUBOL homlokzat festék színezőjét használtuk … ”

Mik a tapasztalatok, vélemények a Protektor festékkel kapcsolatban?

” …. a falfelületen nem tapasztaltunk foltosodást. Aki csak nálunk jár, mindenki megcsodálja a házunkat. Pedig az első réteg festék felhordása után kb. 3 órával épp jött egy felhőszakadás, és attól féltem, hogy majd lemossa a festéket, de szerencsére nem így történt, úgyhogy nagyon jó a tapadása. A második réteg felhordása során sem kedvezett az időjárás a homlokzatfestésnek, festés közben néha eleredt az eső, de a festéknek nem ártott. A tél folyamán átlagosan érezhető fűtési energia felhasználás csökkenést tapasztaltunk. Ez tényleg festék is és hőszigetelés is egyben. ”

Barlai LajosÉpítészmérnök

(Kaposvár – Somogy megye)

 

[clear]További képek az épületről itt tekinthetők meg (kérjük kattintson rá):

[info]

A referencia vélemények vevőink szubjektív véleményt tükrözi. A referenciavéleményeket telefonos és személyes beszélgetések alapján állítottuk össze, azokon minimális módosításokat végeztünk.

[/info]

Kalkulátorunk segítségével azonnal megtudhatja, hogy az Ön épületére mennyibe kerülne a Protektor bevonat!

Scroll to Top